TRİGA METAL Teknik Gezisi

Okulumuz Makine Bölümü CNC Dalı öğrencileri ile mayıs ayı içerisinde TRİGA METAL fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz Fabrika Genel Müdürü Neşe ERKURT’un yaptığı sunum ile TRİGA METAL firmasının tarihi, firma yapısı, üretim teknolojileri ve ürettikleri ürünler ile ilgili detaylı bilgi edindiler. Üretim sahası içerisinde, farklı üretim alanlarında sorumlu Mühendis ekibi tarafından gruplara ayrılan öğrencilerimiz gelecekte çalışacak oldukları iş alanlarını ve üretim metotlarını yakından görme şansı buldular. Gezi sonunda İnsan Kaynakları Uzmanı Kübra TABAK hanımın öğrencilerimiz için hazırlattığı hediyeler takdim edildi. TRİGA METAL Ailesine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederiz.