eTwinning ESEP

Avrupa Okul Eğitimi Platformu, okul eğitimi sektöründeki tüm paydaşlar – okul personeli, araştırmacılar, politika yapıcılar ve diğer profesyoneller – için buluşma noktasıdır. Hizmet öncesi mesleki eğitim ve öğretim de dahil olmak üzere, erken çocukluk eğitimi ve bakımından ilk ve ortaöğretime kadar tüm eğitim seviyelerini kapsar.

Platform, aynı zamanda, Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş topluluk olan eTwinning’e de ev sahipliği yapmaktadır.

Title eTwinning’in yeni yuvası olan Avrupa Okul Eğitimi Platformu Description Description

Platformun bu ilk sürümü, eTwinnerlara ortak bulma ve proje geliştirmeyle ilgili ana hizmetleri sağlamaktadır. School Education Gateway’in tam içeriği de dahil olmak üzere ek özellikler önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacaktır. Bu dönem içerisinde, hem eTwinning hem de School Education Gateway çevrimiçi kullanım için geçici olarak açık tutulacaktır.