MOSTEM'de Spor

MOSTEM

MOSTEM'de Spor

Mostem Lisesi olarak alanında uzmanlaşmış, branşlarında son derece donanımlı ve yetkin Beden Eğitimi öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu program ve çalışmalarla spora meraklı gençlerimizi hem zihinsel hem de bedensel olarak her anlamda sağlıklı bireyler olarak geleceğe hazırlıyoruz. Okulumuz kurulduğu günden bu zamana kadar akademik başarılarının yanı sıra pek çok spor dalında, programlı ve sistemli çalışmanın neticesi olarak  hem bireysel hem de takım halinde büyük başarılara imza atmış, bu büyük başarıların gururunu yaşamıştır. Geleceğe yön verecek ve geleceğin ta kendisi olan gençlerimizi sporcu gençler olarak sporun içinde yetiştirmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.

Gizliliğinize değer veriyoruz

Tarama deneyiminizi geliştirmek, kişiselleştirilmiş reklamlar veya içerik sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için tanımlama bilgileri kullanıyoruz. “Tümünü Kabul Et”e tıklayarak, tanımlama bilgilerini kullanmamıza izin vermiş olursunuz.