Pansiyon

MOSTEM

PANSİYON

Manisa Özel MOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı Bölüm programının öncelikli amacı, öğrencilerin gelişmesi için gereken en uygun sosyal, psikolojik ve akademik ortamı sağlamaktır. Bu hedefle uyumlu olarak dürüstlük, anlayış, sorumluluk, dostluk, saygı ve yardımlaşma gibi temel erdemlerin kazanılacağı bir atmosferin yaratılması ana prensibimizdir. Bu doğrultuda Yatılı Bölümün “Birlikte Yaşa, Birlikte Öğren” sloganı da Özel Mostem Lisesi’daki genel eğitim felsefesi ile tam olarak örtüşür.

Biz Özel MOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak;

• Yatılı öğrencilerin diğer yatılı arkadaşlarının ihtiyaçları ve bakımlarının yanı sıra tüm okula katkıda bulunmalarını teşvik etme;
  • Yüksek kalite ve güvenlik standartlarına sahip olan güvenli bir yatılılık ortamının sağlanması ve korunması;
  • Yüksek kalitede personel istihdam etmek; öğrenciler ve çalışanlar arasında kuvvetli sosyal ilişkilerin kurulmasını sağlamak;
  • İhtiyaç duyulduğu takdirde öğrencilere destek ve danışmanlık hizmeti sunmaktır.

Pansiyon Binamızda;

Pansiyonumuzda 1. ve 2. katta 24 adet olmak üzere toplamda 48 oda mevcuttur. 47 oda aktif kullanılmaktadır. 1 oda Covid tedbirleri kapsamında izolasyon için ayrılmış bulunmaktadır.

PANSİYONUN KAPASİTESİ ERKEK : 192.