Okulumuz Makine ve Tasarım Teknolojileri Alanı Dal Tanıtım Günü

Okulumuz Makine ve Tasarım Teknolojileri Alanında eğitim görmekte olan AMP 9.sınıf öğrencilerimiz, açılışını Makine ve Tasarım Teknolojileri Zümre Başkanlarımız İlhan İLKHAN ve Doğan TAŞKIN ın yaptığı tanıtım toplantısında dallar ile ilgili bilgilendirildiler.

Öğrencilerimize önümüzdeki sene tercih edecekleri dalları hakkında Makine ve Tasarım Teknolojisi bölümü öğretmenlerimizden Köksal GENCER, İbrahim Ethem UGUZ, Gökhan ÖZER, Zafer KURT, Mehmet PALAZ, Ceyhun KILIÇ ve Volkan KILIÇ tarafından her dal ile ilgili detaylı bir sunum yapıldı.

Toplantıların sonunda öğrencilerimizin dallar ile ilgili merak ettikleri sorular yanıtlandı.

Sosyal Medyada Paylaşabilirsiniz

Diğer Etkinlikler

İlgili Başlıklar

Gizliliğinize değer veriyoruz

Tarama deneyiminizi geliştirmek, kişiselleştirilmiş reklamlar veya içerik sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için tanımlama bilgileri kullanıyoruz. “Tümünü Kabul Et”e tıklayarak, tanımlama bilgilerini kullanmamıza izin vermiş olursunuz.