MOSTEM Lisesi “eTwinning Okulu” ünvanına layık görüldü.

2024-2025 Dönemi eTwinning okul etiketi sonuçları açıklanmıştır. 44 üye ülke arasında, eTwinning okul sayısı bakımından ülkemiz ve ilimiz yerini almıştır .Esep platformunda belirli kriterleri karşılayan okullarımızın başvuruları sonucunda Avrupa’da 509, ülkemiz de 149 okul arasında, okulumuz “Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” eTwinning okul etiketi almıştır.🏆

Paylaşımcı liderlik🤝
İşbirliği ve ekip çalışması🧑‍🤝‍🧑👭👬👫
Değişim Öncüsü olarak Öğrenciler🧑‍🎓👩‍🎓👨‍🎓
Kapsayıcı ve Yenilikçi Öğrenme Kuramları 🎯🏫
Diğer okullar için rol model olma 🦋

Teknolojiyi müfredata entegre edebilme 💻kriterlerine uygunlukları sonucunda “eTwinning Okulu” unvanına layık görüldü. Okulumuzun birbirinden kıymetli yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerimizi ilimizi ülkemizi Avrupa’da zirveye taşıdıkları için tebrik ederiz.