MOSTEM BİLİM ŞENLİĞİ 2024

Öğrencilerin karmaşık ve sıkıcı bulduğu pek çok konunun basitleştirilerek ve eğlenilerek öğrenilebileceğini gösteren birbirinden farklı oyun ve etkinliklerin yapıldığı MOSTEM Bilim Şenliği büyük bir katılım ve coşkuyla okul bahçemizde gerçekleştirildi.
Bu yıl on üç ortaokulun ve bölgemiz Anaokulunun katıldığı şenliğimizde öğrencilerimizin yaptığı projeler, öğretmenlerimizin hazırladığı eğlenceli oyunlar, geçtiğimiz yıllarda Teknofest’te birinci olan RoboMOSB adlı robot, MostemEC adlı elektrikli otomobil ve MOSTEm_ET1 takımının hazırladığı eğitim seti gibi ürünler sergilendi.

Şenliğimize MOSB Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Sayın Nihat AKYOL ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yıldıray DEMİRTAŞ katılarak stand görevlisi öğretmen ve öğrencilerimizden bilgi aldılar.