Mezunlar Pilav ve Kariyer Günü

16.05.2023 tarihinde A Blok ön bahçemizde geleneksel hale gelen Mezunlar Buluşması ve Pilav Günü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Geçmişten günümüze mezun öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği Pilav Günümüzde sektörün önde gelen firmaları da insan kaynakları temsilcileriyle birlikte stantlarımızda yerini alarak mezunlarımızla buluştu.

“İş arayan değil; İş’te Aranan Toplumda Saygın İnsan yetiştirmek’’ vizyonuna uygun olarak iş yaşantısının önemine vurgu yaptığımız etkinliğimizde yeni mezun öğrencilerimiz ile eski mezun öğrencilerimizin kaynaşması sağlanmış, mezunlarımızın sektör çalışanları ve temsilcileri ile dayanışma içinde olmalarına fırsat verilmiştir. 12. Sınıf öğrencilerimiz de firmaları tanıyarak sektör hakkında bilgi almış, öz geçmiş formlarını doldurup kariyer hedeflerine bir adım daha yaklaşmıştır.

Diğer Etkinlikler