Menti Mentör Projesi

Sistem Group Holding Eğitim Akademisi “Menti Mentör Projesi” kapsamında öğrencilerimiz 2 günlük eğitim aldılar. Eğitimin 1. gününde Holdingde çalışan İşyeri Hemşiresi ve İlkyardım Eğitmeni Nazlı ÖZDEMİR ilkyardım eğitimi vermiştir. Eğitim öğrencilerle interaktif şekilde gerçekleştirilmiştir. Eğitimin 2. gününde ise Danışma Kurulu Üyesi Yaşar KABA ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Merve Hanım öğrencilerimize iş sağlığı güvenliği hakkında eğitim vermiştir. Eğitimin sonunda online bilgi yarışması yapılmış ilk 6’ya giren öğrenciler ödüllendirilmiştir.