Manisa Milli Eğitim Müdürümüz MOSTEM’i Ziyaret Etti

Okulumuzu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet UĞURELLİ, Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Ali ÖZFİLİZ ve MOSB Yönetim Kurulu Başkanlık Danışmanı Sayın Nihat AKYOL’dan okulumuzun tarihi, misyonu ve eğitim süreçleriyle ilgili bilgiler aldı. Okulumuz dersliklerini ve atölyelerini gezen Sayın UĞURELLİ, okulumuz öğretmen ve öğrencilerince hazırlıkları devam eden projeler hakkında bilgilendirildi.
Ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet UĞURELLİ’ye, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa KILIÇ, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yıldıray DEMİRTAŞ da eşlik ettiler.