İstiklâl Marşımızın Kabulünün 103.Yılı Programı

İstiklâl Marşımızın kabulünün 103. senesi Türk Dili ve Edebiyatı zümremizin hazırlamış olduğu bir programla kutlandı. Okulumuz A blok konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte Mehmet Akif’in Cenk Şarkısı şiiri canlandırılıp coşkuyla okundu. Sonrasında İstiklal Marşı Okuma Yarışması gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencilerinin performansları büyük bir ilgiyle takip edildi. Jüri puanları neticesinde ATP 9-B sınıfından Kayra Köse yarışma birincisi oldu.
Etkinliğe katılan, derece alan ve etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Diğer Etkinlikler