Felsefe Turnuvası

16.01.2024 günü okulumuzun 10.sınıf öğrencileriyle yapılan etkinlik tüm okulun beğenisini kazandı. Felsefe Zümresi ile Yabancı Dil Zümresinin birlikte gerçekleştirdiği etkinlik Rehber öğretmenlerimiz ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizin de katkılarıyla eğlenceli bir şekilde tamamlandı.
Okul spor salonunda “FELSEFE TURNUVASI” adında 7 parkurdan oluşan bir etkinlik yapıldı. Öğrenme modelleri dikkate alınarak yapılan bu etkinlikte öğrenciler kinestetik öğrenme, görsel hafıza, grup çalışması yoluyla takım ruhu ile öğrenme sağladı. Oyun parkuru içerisinde yabancı dilde kullanılan kelimeler ana dilimiz Türkçede yazımları ya da okunuşları aynı olan kelimeler tespit edilerek, görselleri bulunarak, hafıza oyununa entegre edildi. Yaparak yaşayarak öğrenmenin baz alındığı bu etkinlikte kalıcılık sağlanmış oldu. Hiçbir aksaklık meydana gelmeden etkinlik tamamlandı.

Diğer Etkinlikler