Erasmus Projesi

ERASMUS PROJESİ KAPSAMINDA ALMANYA KÖLN ŞEHRİNE GİDEN EKİBİMİZ DÖNDÜ

Öğretmenlerimiz Kadir Çakmak ve Alper Elçikoca eşliğinde Erasmus projesi kapsamında Almanya’ya gitmiş olan öğrencilerimiz yurda döndü.

Taha Avşar, Ömer Arda Nomak, Enis Cogiç, Cenk Sualp İşler, Adem Can Yıldız, Abdulsamet Mercan adlı öğrencilerimiz inşaat elektriği üzerine yaptıkları iki haftalık stajı Almanya’nın Köln şehrinde başarıyla tamamladılar. E TECH firmasının çeşitli şantiyelerinde yapılan staj sayesinde öğrencilerimiz çok çeşitli konularda deneyimlerini arttırmış, farklı ülke/bölge sahalarında çalışma tecrübesi edinmişlerdir.