Dr. Hakan Özçelik İle Söyleşi

Bugün okulumuzun konferans salonunda Metalif Firması Sahibi Dr. Hakan ÖZÇELİK ATP 12. sınıf öğrencilerimizle bir söyleşi yaptı. Konuşmasına kendisinin de bir meslek liseli olduğunu söyleyerek başladı. Sonrasında iş hayatında kariyer basamaklarında nasıl ilerlediğini ve bu basamaklarda edindiği tecrübeleri kendi kurduğu firmaya nasıl aktardığını anlattı. Öğrencilere okul sonrası iş hayatlarına ilk adımlarını atarken iş görüşmelerinde karşılaşabilecekleri durum ve sorulara karşı nasıl hazırlanmaları gerektiği konusunda önemli ipuçları verdi. Söyleşinin sonunda öğrencilerden iş yaşamı üzerine gelen soruları yanıtladı. Öğrencilerimize yakın zamanda atılacakları iş hayatlarında ışık olması adına düzenlediğimiz bu söyleşiye zaman ayırdığı için kendilerine teşekkür ederiz.

Söyleşi bitiminde Sayın ÖZÇELİK’e Okul müdürümüz Mehmet Ali ÖZFİLİZ tarafından bugünün hatırası olarak okulumuz öğrencileri tarafından üretilen bir plaket takdim edildi.