Cumhuriyet 100 Yaşında

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda Ege Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Hasan MERT tarafından “Cumhuriyet’e Giden Süreç” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirildi.
Sayın Mert, bu söyleşisinde Mustafa Kemal’in merkezinde yer aldığı bir süreci farklı anekdotlar ve renkli üslubuyla öğrenci ve öğretmenlerimize aktardı.
Katılımcıların pürdikkat takip ettiği söyleşiyi MOSB Yönetim Kurulu Başkanlık Danışmanı Sayın Nihat Akyol da takip etti.
Söyleşinin gerçekleşmesini sağlayan Türk Dili ve Edebiyatı zümresine ve söyleşide emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.