Zor İnsanlarla Baş Etme ve Krizde İletişim Semineri

Zor İnsanlarla Baş Etme ve Krizde İletişim Semineri

MOSTEM Lisesi olarak 2025-2026 eğitim-öğretim yılı seminer dönemine başlamış bulunuyoruz. Bu dönem, öğretmenlerimizin hem mesleki bilgi ve becerilerini güncellemek hem de kişisel ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamak için önemli bir fırsat sunuyor.

Bu kapsamda düzenlediğimiz “Zor İnsanlarla Baş Etme ve Krizde İletişim” başlıklı eğitim semineri, MCBÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Göker GÜLAY tarafından verildi. Eğitim boyunca öğretmenlerimiz, iletişimde karşılaşılan zorlukları yönetme, kriz anlarında sağduyulu ve yapıcı bir dil geliştirme, empati becerisini artırma ve sınıf içi/dışı iletişimde daha etkili yöntemler kullanma konusunda değerli bilgiler edindiler.

Bu seminerin, öğretmenlerimizin günlük iş yaşamında karşılaştıkları zorluklara farklı bir bakış açısı kazandıracağına, mesleki motivasyonlarını artıracağına ve eğitim-öğretim sürecine olumlu yansımalar sağlayacağına inanıyoruz.

Paylaştığı bilgi ve deneyimleriyle bizlere ışık tutan, farkındalığımızı artıran değerli hocamız Doç. Dr. Göker GÜLAY’a teşekkür ederiz.

Sosyal Medyada Paylaşabilirsiniz

Gizliliğinize değer veriyoruz

Tarama deneyiminizi geliştirmek, kişiselleştirilmiş reklamlar veya içerik sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için tanımlama bilgileri kullanıyoruz. “Tümünü Kabul Et”e tıklayarak, tanımlama bilgilerini kullanmamıza izin vermiş olursunuz.