2023-2024 MOSTEM LİSESİ ROBOMOSB LİGİ FUTRO KATEGORİSİ 2.ELEME TURU, 02-03 MAYIS TARİHLERİNDE OYNANACAK MÜSABAKALAR İLE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.

Okulumuz Elektronik Teknolojisi ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri zümreleri tarafından düzenlenen FUTRO TURNUVASI ilk turu geçen 32 takımın katılımı ile devam ediyor.

2.Eleme turu müsabakaları 02 Mayıs Perşembe günü DEVRİM ve AC DC takımları arasında, okulumuz KAPALI SPOR SALONU alanında oynanacak mücadele ile başlayacak.

Katılımcı takımlarımıza 2. eleme turu müsabakalarında başarılar dileriz.