MEGDEP SEMİNERLERİ

İNCİ EĞİTİM VAKFI VE ETİK KONULU SEMİNERİMİZ

Okulumuz konferans salonunda 15/03/2021 tarihinde yaklaşık 100 öğrencimizle İnci Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen “Etik” konulu seminerimizle projemizin gerektirdiği, öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerini destekleme misyonu hayata geçiriliyor.

MANİSA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ VE ÖZGEÇMİŞ HAZIRLAMA TEKNİKLERİ SEMİNERİMİZ

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından okulumuz konferans salonunda 23/03/2021 tarihinde öğrencilerimize “Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri “konulu konferans gerçekleştirildi. MEGDEP “İŞ ARAYAN DEĞİL, İŞ’TE ARANAN NESİL” Projemiz kapsamında gerçekleşen seminerimize katılan öğrencilerimiz, iş başvurularında iş verenlerin önemle dikkat ettikleri birtakım kişisel özellikleri yazıya dökerken kullanacakları taktikleri öğrendiler.

İNCİ EĞİTİM VAKFI VE ÇEŞİTLİLİK VE KAPSAYICILIK KONULU SEMİNERİMİZ

Okulumuz konferans salonunda yaklaşık 100 öğrencimizle İnci Eğitim Vakfı tarafından 02/04/2021 tarihinde düzenlenen “Çeşitlilik ve Kapsayıcılık” konulu seminerimizle projemizin gerektirdiği, öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerini destekleme misyonu hayata geçiriliyor.

MANİSA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ENDÜSTRİ 4.0 VE GELECEĞİN MESLEKLERİ KONULU SEMİNERİMİZ

Gelişen endüstrinin gerekliliklerine bağlı olarak her geçen gün yeni meslek dalları oluşmaktadır. Endüstri 4.0 ile endüstrinin işleyişinden, yönetim organizasyonuna kadar birçok alanda olacağı gibi iş tanımlarında ve çeşitlerinde de oldukça önemli değişimler olması bekleniyor. ‘’Endüstri 4.0 Geleceğin Meslekleri ‘’konulu seminerimiz, meslek lisesi öğrencilerinin endüstri 4.0 gelişmelerine paralel olacak eğitim metotlarını hayata geçirebilmek amacıyla birçok kurum ve temsilcinin katılımı ile 05/04/2021 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Bugüne kadar endüstri 4.0 iklimini hep yaşattığımız okulumuzda bu seminer ile öğrencilerimiz bilgilerini tazelediler ve aynı zamanda yeni bilgiler aldılar.

İNCİ EĞİTİM VAKFI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AMAÇLARI KONULU SEMİNERİMİZ

İnci Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen ‘’Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’’ adlı seminerimiz 13/04/2021 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Sürdürülebilir Kalkınma modelinin çok büyük önem arz ettiği günümüzde bu seminerle Mostem öğrencileri farkındalık kazandı.

MANİSA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ VE İŞ GÖRÜŞMESİNE HAZIRLIK VE BEDEN DİLİNİN İLETİŞİMDEKİ ÖNEMİ KONULU SEMİNERİMİZ

İşe alımda en önemli aşamalardan biri de beden dilini doğru kullanmaktır. Bu amaçla okulumuz konferans salonunda 29/04/2021 tarihinde Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından ‘’İş Görüşmesine Hazırlık ve Beden Dilinin İletişimdeki Önemi’’ adlı seminer okulumuz öğrencilerine sunuldu. Öğrencilerimiz  iş görüşmesinde beden dili kullanma taktiklerini öğrendiler.