İNCİ EĞİTİM VAKFI İLE ÇEŞİTLİLİK VE KAPSAYICILIK KONULU SEMİNERİMİZ

Zafer Kalkınma Ajansı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı (MEGDEP) kapsamında hibe almaya hak kazanan İŞ ARAYAN DEĞİL, İŞ’TE ARANAN NESİL isimli projemizin seminerleri devam ediyor . 02/04/2021 tarihinde Microsoft Teams üzerinden düzenlenen “Çeşitlilik ve Kapsayıcılık” konulu seminerimize İnci Vakfı Projeler Sorumlusu Nurdan ÖZARSLAN, okulumuz öğretmen ve öğrencileri katıldı. Seminerde çeşitlilik ve kapsayıcılık konusu üzerine “Birbirimizden farkımız nedir?, Farklılıklarımıza nasıl saygı göstermeliyiz? Birbirimizi anlamak için hangi yöntemleri kullanmalıyız? “ gibi soruların cevabı konuşularak kapsayıcılıkla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.