ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü kapsamında okulumuz koridorlarında Çanakkale temalı sergimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizle buluştu.  Gün boyunca artık bir gelenek haline gelen ve bizleri dinledikçe savaş yıllarına götüren türkülerimiz koridorlarımızda yankılandı. Bağımsızlık mücadelemizi gerçek belge ve fotoğraflarla aktaran Çanakkale Belgeseli tüm sınıflarımızda çevrimiçi olarak izlendi. Ardından, yüz yüze eğitim alan tüm öğrencilerimizle birlikte okulumuz bahçesinde Tarih zümremiz tarafından hazırlanan günün anlam ve önemini belirten tören programı gerçekleştirildi. 106 yıldır yüreğimize işlediğimiz bağımsızlık mücadelemiz bir kez daha kutlu olsun. Uğruna canını feda eden şehitlerimizin ruhu şad olsun.