2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DERECEYE GİRMİŞ MEZUNLARIMIZ ÖDÜLLERİNİ ALDI!

2019-2020 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenimizi pandemi nedeniyle okulumuz geçtiğimiz yıl gerçekleştirememişti. Buna bağlı olarak her yıl mezuniyet törenlerimizde dereceye girmiş mezun  öğrencilerimize takdim ettiğimiz armağanlarını verememiştik.

2020-2021 eğitim- öğretim yılı 2. dönem okulların açılmasıyla birlikte okulumuz açılış töreninde,2019-2020 eğitim-öğretim yılında dereceye girmiş mezunlarımızdan Anadolu Meslek Programı 1.miz 12-C sınıfından Salih SOYLU’ ya , Anadolu Meslek Programı 2.miz 12-A sınıfından Emin ÇİNAR’ a, Anadolu Meslek Programı 3.müz 12-G sınıfından Enes ÇALIŞKAN’ a  ve Anadolu Teknik Programı 1.miz 12-B sınıfında Mustafa ELEN’ e , Anadolu Teknik Programı 2.miz 12-A sınıfında Nurbade BÜBER’ e, Anadolu Teknik Programı 3.müz 12-A sınıfında Umut SÖNMEZ’ e  Manisa Organize Sanayi Bölgesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da bisiklet armağan edilmiştir. Ardından Anadolu Meslek Programı 1.miz Salih SOYLU ve Anadolu Teknik Programı 1.miz Mustafa ELEN duygu ve düşüncelerini belirten konuşmalarını yaptıktan sonra törenimiz sonlandırılmıştır.